Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana, mi zeszło dokładnie w ciagu 5 tygodni. Nic nie robiłam tak naprawde.
Brzuszek niesttey wystajacy mam nadal troche (nie bede klamac, ze wczesniej byl plaski jak deska hehhhh), ale po cesarce podobno sie "wchlania" dluzej - czyms sie musze pocieszac, nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jaka sliczna owieczka z Idy,hi,hi No i widze jak ta poducha wyglada. Moze byc jej troszke niewygodnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witam kobietki
My juz mamy za soba wizyte w helse uffff .Malenstwo mialo szczepionke w dwie nozki .Troszke pokrzyczala i bez placzu tez sie nie obylo.Szepionka przeciw pneumokokom ,tezcowi ....etc.Ale i tak mysle ze byla dzielna jak na takie klucia.Na chwile obecna jest strasznie marudna ,ma problem z zasnieciem i widac ze nie jest soba.Mam nadzieje ze szybko to minie.Na szczescie jeszcze nie goraczkuje.18 lutego bedzie miala 3 miesiace a wazy juz 6330 i mierzy 60 cm.Na szczescie jest wszystko ok z bioderkami i z ogolnym rozwojem.
W nagrode tata pobiegl do sklepiku i kupil malenstwu karuzele Narazie jest nia zachwycona.
Odnosnie Dukana tez moge cos napisac stosowalam diete przed ciaza i schudlam 14 kg w ciagu 2 miesiecy ,ale niestety diete musialam zakonczyc ze wzgledu na to ze zaszlam w ciaze.
Dla mnie ona byla skuteczna i co jest w niej dobre ??? ze jem kiedy chce i ile chce
Ja np polecam ta dietke tylko oczywiscie z glowa
Przesliczna owieczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
co to jest za krem Pharmaceris?

Mi na koniec ciazy jak zaczal mi sie brzuch opuszczac zrobily mi sie okropne rozstepy na brzuchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
co do lozeczek i poscieli itp to widzialam bardzo ladne w baby magasinet i naszczescie nie tylko biale heh
rozstepow na brzuchu po ciazy naszczescie nie mam ale to chyba temu ze smarowalam sie w ciazy oliwka dla dzieci podobno pomaga no i moze mi tez pomogla
kochana owieczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia Ida nawet w tym czyms wyglada przeslodko A czapeczka ala owieczka poprostu rewela Uwielbiam dzieciaczki w takich cudenkach Nadprogramowe kiloski zeszly Ci naprawde szybko-tylko pozazdroscic A z tym pocieszaniem siebie to ja sie pocieszam,ze karmie i z czasem bedzie ok ale mija 8 tyg.i tylko brzuszek zmalal i to tez niezbyt rewelacyjnie Moze u jednych to szybciej idzie a u innych wolniejMaly ciagnie cyce jak odkurzacz ale jako liposuktor sie nie sprawdzaNo zobaczymy-mam jeszcze ponad dwa miechy do imprez wiec moze....
Kakariki wlasnie slyszalam,ze ludziska w krotkim czasie na tej diecie maja rewelacyjne efekty a ja mam tak malo czasu na schudniecie a karmie wiec nie moge tej diety stosowacO jej minusach tez slyszalam wiec mam juz metlik wglowie heheZuzia i tak byla dzielna,ze zniosla az dwie szczepionki a ze marudna to wiadomo,ze roznie dzieciatka reaguja po szczepionkach Cale szczescie,ze z bioderkiem i ogolnie jest z nia okA karuzela za taka dzielnosc w pelni zasluzona
Aguss podobno sklonnosci do rozstepow sa dziedziczne-tak czytalam.I podobno jesli kobieta ma w genach sklonnosc do Nich to preparaty sa malo skuteczne i moga jedynie zlagodzic wyglad rozstepow no ale ja tylko czytalam o tymFaktem jest,ze moja mama urodzila trojke dzieci i zero rozstepow a najchudsza nie byla i nie jest,moje siostry tez zero rozstepow po dzieciach no i ja po trojce dzieci w moim wieku niemam rozstepow a szczerze przyznam,ze stosowalam ten sam balsam co przed ciaza i nic wiecejNo i pewnie od elastycznosci skory tez to zalezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja mam z boku ale to przed ciaza jak grublam chudlam na zmiane mi sie pojawily
moja mama ma troszke po 3 dzieci no ale ja naszczescie brzuszek bez niczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
agusss ja cala ciaze smarowalam sie oliwka i pomagala fakt bo jak tylam to nie mialam zadnych rozstepow, ale jak juz mi sie zaczal brzuch opuszczac szybko to sie zrobily i rozstepy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry Za oknem szaro i zimno na razie. Mam nadzieje,ze sie rozpogodzi,bo mozna korby dostac od tego siedzenia w domu,hi,hi
Kakariki, no przy dwoch szczepionkach Michalinka miala prawo troszke poplakac. Pewnie i tak byla bardzo dzielna. No i strasznie mi sie podoba to imie. Mam kolezanke o tym imieniu i mowie do nie Michaska,hi,hi No i karuzela w pelni sie nalezy
Co do rozstepow,to chyba sa faktycznie dziedziczne. Ja w ciazy nie nabylam ani jednego. A np. moja kuzynka wyglada strasznie po ciazy. Rozstepy az fioletowe To dopiero problem. Wczoraj w tym programie Dr. Oz wspominal gosciu cos,ze maslo kakaowe jest bardzo dobre na rozstepy,hi,hi
wera1517, my z daris akurat mamy antycellulitowy krem-zel z Pharmaceris. Kupowany w polsce w aptece. Ale sa tez preparaty na rozstepy. Dobra seria wiec warto sprobowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok